Overnatting

Fjordruta kjennetegnes av hytter med høg standard. Grytbakksetra var den første hytta som ble åpnet i 1997. Siden er det bygd og totalrenovert 11 andre hytter. Alle hyttene er selvbetjente, og de fleste er lett tilgjengelig fra nærmeste vei.

HYTTENE

Jutulbu

19 sengeplasser

Mer info om hytta på UT.no

SLIK BRUKER DU HYTTENE PÅ FJORDRUTA:

Hyttene på Fjordruta er selvbetjente. Det innebærer at de er utstyrt for matlaging og overnatting; i tillegg finner du det du trenger av mat på hytta, bortsett fra ferskvarer.

Åpningstider:

Hyttene er tilgjengelige for bruk hele året. Trollstua, Gullsteinvollen, Imarbu og Nersetra er låst med DNT-nøkkel, de øvrige hyttene er ulåste. Nøkkel kan kjøpes fra Kristiansund og Nordmøre Turistforening på telefon 71 67 69 37.

Overnatting:

Ta med sovepose eller lakenpose, hyttene er fullt utstyrt ellers med dyner og puter.

Betaling på hyttene:

På alle hyttene finner du en betalingsfullmakt, som du kan benytte til betaling for mat og opphold. Husk bankkort. Du kan også betale i egen konvolutt med kontanter.

Renhold:

På hyttene finner du alt du trenger for å sette hytta i den stand du selv ønsker å finne den.

Ønsker du mer informasjon om Fjordruta og de enkelte hyttene og rutene, kontakt Kristiansund og Nordmøre Turistforening